Министарство одбране Републике Србије
 
14.02.2019.

Анализа Годишњег плана рада Војне академије за 2018. годину



Анализа Годишњег плана рада Војне академије за 2018. годину данас је одржана у касарни „Генерал Јован Мишковић“. Анализи су присуствовали државни секретар Александар Живковић, ректор Универзитета одбране генерал-мајор доц. др Горан Радовановић, Колегијум ректора, Колегијум начелника Војне академије, наставници Војне академије, део кадета и представници организационих јединица Министарства одбране и Војске Србије.

Начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић отворио је анализу Годишњег плана рада, током које су сагледани резултати у изградњи и одржавању функционалних способности Војне академије у 2018. години, проблеми и  предлози за њихово решавање, као и тежиште рада у 2019. години.

У свом обраћању, државни секретар Живковић поздравио је присутне у име министра одбране и одао признање припадницима Војне академије за постигнуте разултате у 2018. години. Истакао је чињеницу да је Војна академија "темељна плоча" Војске Србије и целокупног система одбране, која се ослања на четири стуба – образовање, обуку, васпитање и научно-истраживачки рад.
photoФОТОГАЛЕРИЈА