Министарство одбране Републике Србије
 
28.09.2018.

Потписан Споразум између Министарства одбране и Београдског теквондо савеза




У Управи за традицију, стандард и ветеране потписан је Споразум о сарадњи између Министарства одбране и Београдског теквондо савеза.

Споразум је у име Министарства одбране потписао начелник Управе за традицију, стандард и ветеране пуковник Слађан Ристић, а у име Београдског теквондо савеза председник професор др Фадиљ Еминовић.

Тим споразумом, Београдски теквондо савез омогућио је бесплатан упис и тренирање за децу запослених у Министарству одбране и Војсци Србије, старости до 16 година у девет клубова овог савеза.


 
Као најважнији резултат потписавања овог документа, пуковник Ристић и професор Еминовић истакли су допринос исправном психо-физичком развоју наше деце, посебно када се има у виду колико оптерећење за кућни буџет родитеља представља оваква врста рекреације за децу.
 
Пуковник Ристић, у име министра одбране Александра Вулина, захвалио је професору Еминовићу и његовим сарадницима што су на овакав начин подржали напоре Министарства одбране да својим запосленима побољшају животни стандард.
 
Београдски теквондо савез, осим организације градских првенстава у свим селекцијама, реализује и бројне семинаре које воде еминентни стручњаци из земље и иностранства. Као посебно значајан, преставници Теквондо савеза истичу рад са млађим селекцијама, односно децом. Теквондо је олимпијски борилачки спорт познат по брзим, високим и атрактивним ножним ударцима, пореклом је из Кореје, а данас се широм света практикује као спорт, самоодбрана и рекреација.
 
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА