Министарство одбране Републике Србије
 
30.05.2018.

Аудиције за концерт „Наша деца“



Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички” прикупио је пријаве свих кандидата заинтересованих за учешће на концерту „Наша деца“, на коме већ традиционално наступају талентована деца професионалних и пензионисаних припадника Министарства одбране и Војске Србије. Узимајући у обзир број пријављене деце, као и места из којих долази највећи број заинтересованих кандидата, закључено је да се аудиције ове године реализује у Краљеву и Београду. Аудиција у Краљеву одржаће се у Дому Војске (Трг Светог Саве бр.1), 8. јуна са почетком у 11 часова.

Због великог броја пријављених кандидата, аудиција у Београду биће реализована 15. и 16. јуна, у Дому Војске (Браће Југовића 19), са почетком од 10 часова.

Напомињемо још једном да кандидати којима је неопходна клавирска пратња сами треба да обезбеде корепетиторе, а све извођаче саслушаће и оценити стручна комисија која ће одабрати 15 најбољих.

Концерт „Наша деца“, на коме 15 најталентованијих извођача наступа у пратњи Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички”, организоваће се у другој половини септембра у Свечаној сали Дома ВС, а о тачном термину сви учесници ће бити благовремено обавештени.

Уколико нисте добили позив за аудицију, имате нека питања или недоумице, молимо вас да позовете не телефон 011/3240242 или да пишете Уметничком ансамблу „Станислав Бинички” на мејл ansambl@mod.gov.rs.