Министарство одбране Републике Србије
 
27.12.2017.

Новогодишњи пријем Управе за односе са јавношћу



Поводом новогодишњих и божићних празника, Управа за односе са јавношћу Министарства одбране организовала је вечерас, у Дому Војске Србије пријем за представнике медија и служби за односе са јавношћу државних институција.

Ова већ традиционална свечаност прилика је да се на једном месту окупе сви они који су, у години за нама, сарађивали са Управом за односе са јавношћу и који су извештавали о активностима система одбране.

Вечерашњој свечаности присуствовали су министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, са сарадницима и члановима колегијума.

Начелник Управе за односе са јавношћу капетан бојног брода Петар Бошковић, честитајући окупљенима наступајуће новогодишње и божићне празнике истакао је да, захваљујући доброј заједничкој сарадњи, остављамо још једну успешну годину за нама. Он је, такође, захвалио свима који су пратећи активности система одбране професионално извештавали, без обзира на доба дана или ноћи и временске услове које су често били прави изазов.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
27.12.2017
mp4 (48,26 MB)
Обраћање капетана бојног брода Бошковића
27.12.2017
mp4 (42,21 MB)
Новогодишњи пријем Управе за односе са јавношћу