Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
27.12.2017.

Novogodišnji prijem Uprave za odnose sa javnošću



Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane organizovala je večeras, u Domu Vojske Srbije prijem za predstavnike medija i službi za odnose sa javnošću državnih institucija.

Ova već tradicionalna svečanost prilika je da se na jednom mestu okupe svi oni koji su, u godini za nama, sarađivali sa Upravom za odnose sa javnošću i koji su izveštavali o aktivnostima sistema odbrane.

Večerašnjoj svečanosti prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, sa saradnicima i članovima kolegijuma.

Načelnik Uprave za odnose sa javnošću kapetan bojnog broda Petar Bošković, čestitajući okupljenima nastupajuće novogodišnje i božićne praznike istakao je da, zahvaljujući dobroj zajedničkoj saradnji, ostavljamo još jednu uspešnu godinu za nama. On je, takođe, zahvalio svima koji su prateći aktivnosti sistema odbrane profesionalno izveštavali, bez obzira na doba dana ili noći i vremenske uslove koje su često bili pravi izazov.
 
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
27.12.2017
mp4 (48,26 MB)
Obraćanje kapetana bojnog broda Boškovića
27.12.2017
mp4 (42,21 MB)
Novogodišnji prijem Uprave za odnose sa javnošću