Министарство одбране Републике Србије
 
22.09.2017.

Потписан Меморандума о сарадњи између Министарства одбране и Џудо савеза Србије



Шеф Делегације Републике Србије при CISM бригадни генерал Синиша Радовић и председник Управног одбора Џудо савеза Србије проф. др Милован Братић потписали су Меморандум о сарадњи између Министарства одбране Републике Србије и Џудо савеза Србијe у Спортском центру Војне академије.

Меморандумом су регулисана међусобна права, обавезе и одговорности везанe за сарадњу Џудо савеза Србије и Министарства одбране кроз активности које се односе на развој и афирмацију џудоа у Србији. Њиме се утврђују и оквири и принципи потенцијалне сарадње обеју страна, у циљу стварања услова за успостављање и успешну реализацију свих облика пословно-спортске сарадње, као и у другим областима и активностима од заједничког интереса, у складу са делатностима страна потписница и њиховим даљим развојем.

Потписивању Меморандума присуствовали су и представници Светске џудо федерације: Стефан Маргиенан, директор Комисије за војни и полицијски спорт Светске џудо федерације и Славиша Брадић, председник Комисије за Војни и полицијски спорт Светске џудо федерације, који су, заједно са представницима Министарства одбране и Џуда савеза Србије обишли Атлетску дворану и Спортски центар Војне академије и упознали се са  могућностима за евентуалну организацију спортских такмичења.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА