Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
22.09.2017.

Potpisan Memoranduma o saradnji između Ministarstva odbrane i DŽudo saveza Srbije



Šef Delegacije Republike Srbije pri CISM brigadni general Siniša Radović i predsednik Upravnog odbora Džudo saveza Srbije prof. dr Milovan Bratić potpisali su Memorandum o saradnji između Ministarstva odbrane Republike Srbije i Džudo saveza Srbije u Sportskom centru Vojne akademije.

Memorandumom su regulisana međusobna prava, obaveze i odgovornosti vezane za saradnju Džudo saveza Srbije i Ministarstva odbrane kroz aktivnosti koje se odnose na razvoj i afirmaciju džudoa u Srbiji. Njime se utvrđuju i okviri i principi potencijalne saradnje obeju strana, u cilju stvaranja uslova za uspostavljanje i uspešnu realizaciju svih oblika poslovno-sportske saradnje, kao i u drugim oblastima i aktivnostima od zajedničkog interesa, u skladu sa delatnostima strana potpisnica i njihovim daljim razvojem.

Potpisivanju Memoranduma prisustvovali su i predstavnici Svetske džudo federacije: Stefan Margienan, direktor Komisije za vojni i policijski sport Svetske džudo federacije i Slaviša Bradić, predsednik Komisije za Vojni i policijski sport Svetske džudo federacije, koji su, zajedno sa predstavnicima Ministarstva odbrane i Džuda saveza Srbije obišli Atletsku dvoranu i Sportski centar Vojne akademije i upoznali se sa  mogućnostima za eventualnu organizaciju sportskih takmičenja.
 
photoFOTOGALERIJA