Министарство одбране Републике Србије
 
17.03.2017.

Постављен вршилац дужности помоћника министра за политику одбранеВлада Републике Србије донела је, на седници одржаној 10. марта 2017. године, Решење о постављењу Милана Мојсиловића за вршиоца дужности помоћника министра одбране за политику одбране.
 
Пре садашње дужности, генерал-мајор Милан Мојсиловић од 2013. године био је шеф Војног представништва у Мисији Републике Србије при НАТО у Бриселу.
 
Војничку каријеру отпочео је 1986. године служећи обавезни војни рок у Школи резервних официра оклопно-механизованих јединица. Током каријере обављао је дужности од командира вода до команданта вида Војске Србије, тежишно на командним и оперативним формацијским местима у јединицама и командама Војске Србије.
 
Завршио је Војну академију, Командно-штабну школу и Школу националне одбране у Београду. Од значајнијих оперативних дужности, обављао је дужност начелника оперативног одељења у Команди оперативних снага Војске Србије, заменика команданта Здружене оперативне команде Генералштаба и команданта Копнене војске.
 
Генерал-мајор Мојсиловић је рођен 3. августа 1967. године у Косовској Митровици.
Ожењен је и има једног сина.