Министарство одбране Републике Србије
 
04.11.2016.

Министар одбране и градоначелник засадили саднице испред касарне "Васа Чарапић"



Министар одбране и градоначелник засадили саднице испред касарне Васа ЧарапићМинистар одбране Зоран Ђорђевић, градоначелник Београда Синиша Мали, извршни директор КК Партизан НИС Млађан Шилобад и директор компаније „Екостар пак“ Војислав Станковић засадили су данас три саднице "каталпа нане" испред касарне "Васа Чарапић" на Бањици.
 
Наиме, за сваку погођену тројку кошаркаша Партизана током Суперлиге Србије у претходној сезони, Граду Београду донирана је по једна садница, а сходно укупном скору, у оквиру акције „Trees for threes”, обезбеђено је 87 садница.
 
Министар Ђорђевић је захвалио КК Партизан НИС и компанији „Екостар Пак“ који спроводе поменуту акцију, а која ће оплеменити радни и животни простор припадника Војске Србије.
 
Министар одбране и градоначелник засадили саднице испред касарне Васа Чарапић- Настављамо да унапређујемо услове у којима живе и раде припадници Министарства одбране и Војске Србије, и то ћемо наставити да радимо и у наредном периоду. Хвала Граду Београду што је препознао нашу потребу за тиме – нагласио је министар Ђорђевић.
 
Градоначелник Мали захвалио је кошаркашима „Партизана“ на овој иницијативи, а Министарству одбране на сарадњи, користећи прилику да позове и подржи све оне који имају сличне идеје, а које ће нашу престоницу учинити лепшим местом за живот.
 
- Београд је још 2011. године усвојио стратегију пошумљавања и од тада до данас је више од 650 хектара земље пошумљено, а више од 100 хиљада нових садница има у нашем граду – истакао је градоначелник Мали.
 
Министар одбране и градоначелник Београда обишли су и радове који се одвијају унутар касарне "Васа Чарапић" на изградњи спортских терена, који су плод сарадње Министарства одбране и Војске Србије и Града Београда. 
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
04.11.2016
mp4 (13,75 MB)
Министар Ђорђевић
04.11.2016
mp4 (24,46 MB)
Градоначелник Мали
04.11.2016
mp4 (27,82 MB)
Садња