Министарство одбране Републике Србије
 
17.10.2016.

Посета 3. бригади КоВ и Војној болници Ниш



Посета 3. бригади КоВ и Војној болници НишМинистар одбране Зоран Ђорђевић посетио је данас 3. бригаду Копнене војске и Војну болницу Ниш.
 
О актуелној ситуацији, проблемима, капацитетима и могућностима нишке војне болнице, министра Ђорђевића упознао је заступник управника пуковник Јовица Станојковић. У разговору са управом Војне болнице и начелником Управе за војно здравство Министарства одбране пуковником Угљешом Јовичићем, министар Ђорђевић је најавио реорганизацију система војног здравства и побољшање здравствене заштите војних лица.
 
У нишкој касарни „Књаз Михаило“, министар Ђорђевић одржао је састанак са припадницима 3. бригаде Копнене војске где га је командант бригадни генерал Миле Јелић упознао са наменом и задацима бригаде. Састанку је присуствовао и командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић са сарадницима.
 
У наставку посете 3. бригади Копнене војске, министри одбране Зоран Ђорђевић и правде Нела Кубуровић присуствовали су приказу способности 36. тенковског батаљона.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
17.10.2016
mp4 (100,79 MB)
Обилазак