Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
10.11.2018.

Čestitke ministra odbrane povodom predstojećih vojnih praznika




Čestitka ministra odbrane povodom Dana jedinica za elektronska  dejstva

Pripadnicima jedinica za elektronska dejstva upućujem srdačne čestitke povodom 11. novembra – Dana roda.

U skladu s vremenom u kome živimo, jedinice za elektronska dejstva treba da budu osposobljene i opremljene u skladu sa aktuelnim izazovima. Stalnim usavršavanjem kadra i savlađivanjem novih tehnologija, osavremenjujete sistem za elektronska dejstva i ukazujete na značaj pripadnika vašeg roda u podizanju nivoa operativnih sposobnosti Vojske Srbije.

Uz želju za puno uspeha i uverenje da ćete i u narednom periodu uspešno izvršavati namenske zadatke i biti pouzdan oslonac stabilnosti sistema odbrane, čestitam vam praznik.

Čestitka ministra odbrane povodom Dana Vojne bolnice Novi Sad

Svim pripadnicima Vojne bolnice Novi Sad  čestitam vam 11.novembar – Dan ustanove.

Tog dana 1919.godine postavljen je upravnik Stalne vojne bolnice Potiske divizijske oblasti i ustanova i bolnica u Petrovaradinu je počela da radi.

Svakodnevnim radom na prevenciji i lečenju profesionalnih pripadnika vojske, članova njihovih porodica, ali i lica iz građanstva dajete izuzetan doprinos zdravstvenom sistemu kako Ministarstva odbrane i Vojske Srbije tako i čitave države.

Uveren da ćete s jednakim uspehom nastaviti dosadašnji rad i potvrditi značaj vašeg etičkog poziva kroz praćenje i primenu savremenih medicinskih postupaka u lečenju i korišćenju moderne tehnologije, čestitam vam godišnjicu rada i postojanja ustanove.