Министарство одбране Републике Србије
 
10.11.2018.

Честитке министра одбране поводом предстојећих војних празника




Честитка министра одбране поводом Дана јединица за електронска  дејства

Припадницима јединица за електронска дејства упућујем срдачне честитке поводом 11. новембра – Дана рода.

У складу с временом у коме живимо, јединице за електронска дејства треба да буду оспособљене и опремљене у складу са актуелним изазовима. Сталним усавршавањем кадра и савлађивањем нових технологија, осавремењујете систем за електронска дејства и указујете на значај припадника вашег рода у подизању нивоа оперативних способности Војске Србије.

Уз жељу за пуно успеха и уверење да ћете и у наредном периоду успешно извршавати наменске задатке и бити поуздан ослонац стабилности система одбране, честитам вам празник.

Честитка министра одбране поводом Дана Војне болнице Нови Сад

Свим припадницима Војне болнице Нови Сад  честитам вам 11.новембар – Дан установе.

Тог дана 1919.године постављен је управник Сталне војне болнице Потиске дивизијске области и установа и болница у Петроварадину је почела да ради.

Свакодневним радом на превенцији и лечењу професионалних припадника војске, чланова њихових породица, али и лица из грађанства дајете изузетан допринос здравственом систему како Министарства одбране и Војске Србије тако и читаве државе.

Уверен да ћете с једнаким успехом наставити досадашњи рад и потврдити значај вашег етичког позива кроз праћење и примену савремених медицинских поступака у лечењу и коришћењу модерне технологије, честитам вам годишњицу рада и постојања установе.