Министарство одбране Републике Србије
 
08.07.2024.

Пријем официра по завршетку Генералштабног усавршавањаНачелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић примио је официре који су након завршетка Генералштабног усавршавања данас распоређени на дужности у командама и јединицама Војске Србије.

Он је свршеним полазницима генералштабног усавршавања у земљи и иностранству представио актуелне изазове, ризике и претње и приоритете у развоју способности Војске Србије, дајући им притом и усмерења за рад на новим дужностима.

Изразивши задовољство што је Војска Србије од данас јача за нову генерацију официра који су завршили највише војностручно усавршавање, генерал Мојсиловић је истакао је да се од њих очекује да стечена знања примењују у свакодневном раду, да испоље креативност, иницијативу и лидерске способности и односом према задацима буду пример млађим старешинама.

Генералштабно усавршавање представља трећи ниво посебних програма усавршавања официра, а реализује се ради њиховог оспособљавања и непосредне припреме за високе дужности у Министарству одбране и Војсци Србије.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
08.07.2024
mp4 (31,36 MB)
Пријем