Министарство одбране Републике Србије
 
03.10.2023.

Делегација Алжира у посети Управи за односе са јавношћу Министарства одбране



Делегација Директората за информације и комуникације Оружаних снага Демократске Народне Републике Алжир, коју предводи генерал Абдерахман Џебари, борави у четвородневној службеној посети Управи за односе са јавношћу Министарства одбране Републике Србије.

Посета је организована ради сагледавања начина рада, размене искустава и потенцијалног успостављања сарадње у области односа са јавношћу.

Члановима делегације Алжира начелник Управе за односе са јавношћу бригадни генерал доц. др Михаило Зоговић пожелео је добродошлицу и нагласио да ће посета бити од користи за обе стране те да је добра прилика за размену искустава и развој сарадње. Генерал Зоговић представио је делокруг рада и организацију Управе за односе са јавношћу.

Генерал Џебари захвалио је у своје и у име чланова делегације на организацији посете и истакао да ови сусрети сведоче о добрим односима наших војски.

У оквиру посете, делегација Директората обићи ће и установе из састава Управе за односе са јавношћу – Медија центар „Одбрана“, Војнофилмски центар „Застава филм“ и Уметнички ансамбл „Станислав Бинички“, као и Војни музеј.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
03.10.2023
mp4 (43,38 MB)
Састанак