Министарство одбране Републике Србије
 
27.01.2023.

Састанак министра Вучевића са премијером Републике Северне Македоније КовачевскимПотпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић састао се данас са председником Владе Републике Северне Македоније Димитром Ковачевским, у оквиру посете Републици Северној Македонији.

У срдачном и пријатељском разговору, министар Вучевић изразио је задовољство због указане прилике да се на политичком нивоу разговара о питањима од заједничког интереса и могућим начинима за унапређење сарадње две земље у различитим областима у наредном периоду.

Министар Вучевић је истакао да односи две земље иду узлазном путањом уз потребу даљег унапређења. Он је указао на опредељеност Србије за јачање међусобних односа, нарочито са регионалним партнерима и истакао да је стабилност региона један од приоритета Републике Србије.
Премијер Ковачевски пожелео је добродошлицу министру одбране Вучевићу у Републику Северну Македонију. Како је нагласио, односи две државе традиционално су добри, а постоји простор и воља обе стране да они буду додатно унапређени.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
27.01.2023
mp4 (73,64 MB)
Састанак