Министарство одбране Републике Србије
 
23.12.2022.

Честитке министра одбране поводом Божића по грегоријанском календару



Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић упутио је поводом Божића честитку београдском надбискупу и метрополиту Ладиславу Немету и припадницима Министарства одбране и Војске Србије који овај велики празник славе по грегоријанском календару. У честиткама се каже:


Честитка министра одбране београдском надбискупу и метрополиту Ладиславу Немету

„Преузвишени господине надбискупе,

Срдачно Вам честитам наступајући благдан Рођења Христовог.

Вама, Вашем свештенству и верницима од срца желим да наступајући празник буде надахнуће за срећнију и лепшу будућност засновану на међусобном поштовању, толеранцији и да у себи носимо радост заједничког живљења.

Желим Вам пуно Божјег благослова, успеха у раду и да радост празничног весеља поделите са својим верницима и свим људима добре воље у миру, здрављу и љубави.“


Честитка министра одбране припадницима Министарства одбране и Војске Србије

„Свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије и њиховим породицама који славе најрадоснији хришћански благдан Божић по грегоријанском календару, искрено упућујем најсрдачније честитке.

Ово је прилика да се срца људи отворе и испуне радошћу и добротом нашег Господина Исуса Христа. Желим вам пуно Божјег благослова, успеха у раду и да празничне дане проведете у миру, љубави, здрављу и срећи.“