Министарство одбране Републике Србије
 
24.10.2022.

Министар Стефановић: Велика је привилегија радити са вама



Изјава потпредседника Владе и министра одбране др Небојше Стефановића:
 
„Српски војник је непоколебљив, неустрашив, частан и посебан на тако много начина, јер га у његовим биткама води његово велико срце. Оно искрено куца за нашу једину отаџбину и нема тешкоће и изазова са којим се неће ухватити у коштац. Имао сам велику привилегију да заједно радимо у претходне две године и да заједно служимо нашој Србији.

Желим да се захвалим свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије на сарадњи и оствареним резултатима у нашој заједничкој борби за отаџбину. Наша војска данас је једна од водећих сила у региону, таква да својом снагом гарантује миран сан нашег народа и стабилност наше земље. Поносан сам што сте данас и боље опремљени и наоружани, али посебно поносан што смо у претходном периоду, уз безрезервну подршку председника Вучића, инвестирали у повећање ваших примања и побољшање вашег животног стандарда.  
 
Уверен да ћете наставити са истим жаром да се борите за очување, опстанак и будућност наше Србије, од срца вам желим пуно среће у даљем раду и свако добро вама и вашим породицама.“