Министарство одбране Републике Србије
 
01.08.2022.

Промоција добровољног служења војног рока и Курса за резервне официре у Сремској МитровициПромоција добровољног служења војног рока и војностручног оспособљавања за резервне официре одржана је на Савском кеју у Сремској Митровици. Сви младићи и девојке који желе да постану део Војске Србије могли су да се информишу и сазнају услове за добровољно служење војног рока, и шта их све очекује током обуке.

О добровољном служењу војног рока и Курсу за резервне официре заинтересовани младићи и девојке разговарали су са начелником Центра Министарства одбране за локалну самоуправу Сремска Митровица мајором Мирославом Благојевићем.

Пријаве за добровољно служење војног рока и слушаоца Курса за резервне официре могу се поднети надлежном центру Министарства одбране за локалну самоуправу, према месту пребивалишта, електронским путем преко портала е-управе и на шалтерима ЈП „Пошта Србије”.

Информације о адресама и контактима регионалних центара МО и центара МО за локалну самоуправу могу се преузети са адресе:

https://www.mod.gov.rs/multimedia/file/staticki_sadrzaj/sektor_za_ljudske_resurse/Spisak_centara_MO.pdf