Министарство одбране Републике Србије
 
17.05.2022.

Завршен други циклус представљања добровољног служења војног рока



Регионални центри Министарства одбране Ниш и центри Министарства одбране за локалну самоуправу Крушевац представили су нови концепт добровољног служења војног рока са оружјем 13. маја у општини Александровац.
Представљање добровољног служења војног рока настављено је на „Радио телевизији Крагујевац”, „Хумана ТВ плус” и „Телевизији Хит плус Баточина”, као и у вестима осталих локалних медијских кућа.
 
Сви заинтересовани пунолетни грађани Републике Србије старости до 30 година пријаву за добровољно служење војног рока могу да поднесу надлежном центру Министарства одбране за локалну самоуправу према месту пребивалишта, електронским путем преко портала е-управе и на шалтерима ЈП „Пошта Србије”.

Број пријава кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем значајно је повећан у односу на упутне рокове спроведене  у претходним годинама.

Реализацијом промоције добровољног служења војног рока са оружем у трајању од месец дана успешно је завршен други циклус ове активности у 2022. години.

Контакти регионалних центара Министартва одбране могу се пронаћи на следећем линку :https://www.mod.gov.rs/multimedia/file/staticki_sadrzaj/sektor_za_ljudske_resurse/Spisak_centara_MO.pdf.
photoФОТОГАЛЕРИЈА