Министарство одбране Републике Србије
 
04.02.2022.

Преко квиза из војне историје до седмодневног боравка на Тари



Министарство одбране позива све љубитеље војне историје да у суботу, тачно у подне, учествују у наградном квизу из српске војне историје „СВИ КВИЗ“ на званичном интернет сајту и Фејсбук страници Министарства одбране.
 
Потенцијални учесници имају прилику да до суботе провере своје знање и припреме се за такмичарски циклус, путем тест верзије квиза која је од почетка године доступна на сајту Министарства одбране.


 
Такмичарски квиз је временски ограничен, а у обзир ће се узимати само резултати оних учесника који га покрену у времену од 12.00 до 12.05 часова 5. фебруара. Време почиње да се мери након уноса података о играчу и кликом на дугме “Започни квиз” (Линк: https://www.mod.gov.rs/cir/17817/kviz-testiraj-svoje-znanje-iz-vojne-istorije-17817).
 
Најбоље рангиран такмичар је онај који буде имао највише тачних одговора за максимално пет минута. У колико више такмичара имају исти број тачних одговора, у обзир се узима време за које је квиз завршен, а ако више њих на питања одговоре за идентично време, предност се даје оном ко је први започео игру.
 
Најуспешнији такмичар биће награђен седмодневним боравком на бази полупансиона у објектима Министарства одбране и Војске Србије на Тари, а другопласирани у објектима Војне установе „Моровић“, такође у трајању од седам дана. Трећепласираног такмичара очекује пакет промотивног материјала Министарства одбране.
 
Такмичарски циклуси ће се реализовати сваке прве суботе у месецу до краја 2022.године.
 
Срећно!
 
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
04.02.2022
mp4 (51,92 MB)
Најавни спот