Министарство одбране Републике Србије
 
25.08.2021.

Састанак министра Стефановића са градоначелником Крагујевца



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са градоначелником Крагујевца Николом Дашићем о могућностима унапређења сарадње Министарства одбране и ове локалне самоуправе, а у циљу побољшања услова рада припадника система одбране и даљег развоја града Крагујевца.

Министар Стефановић и градоначелник Дашић сагласили су се да се у наредном периоду размотре све могућности сарадње у области размене непокретности ради унапређења услова за смештај и рада јединица Војске Србије у Гарнизону Крагујевац, као и стварања услова за даљи развој града.
 
Такође, овом приликом усаглашене су и даље активности Министарства и Града Крагујевца ради стварања услова за почетак извођења радова на изградњи улица Даничићеве и Позоришне са кружним током са пратећом инфраструктуром, а које би биле проширене на део површине два војна комплекса „Војвода Радомир Путник“ и „Клуб Војске Србије“.
 
Састанку су присуствовали и државни секретар Министарства одбране Бранко Живановић, начелник Управе за инфраструктуру пуковник Слободан Старчевић, као и помоћник градоначелника Крагујевца Александар Милошевић и начелник Градске управе Дејан Ружић.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
25.08.2021
mp4 (52,08 MB)
Састанак