Министарство одбране Републике Србије
 
25.04.2021.

Медаље за кик бокс екипу Војне академије



Кик бокс екипа Војне академије освојила је једну сребрну и три бронзане медаље на Међународном такмичењу „Трофеј Београда" које је одржано у Хали спортова „Ранко Жеравица" на Новом Београду, у организацији Кик бокс савеза Београда.

На такмичењу је учествовало више од 60 клубова из пет земаља региона, са укупно 300 такмичара у свим категоријама.

На овом престижном такмичењу учествовала је и кик бокс екипа Војне академије у саставу кадети Јелена Војиновић, Ђорђо Матић, Филип Новковић, Александар Матејић и Немања Максимовић. У изузетно јакој конкуренцији у појединачној конкуренцији, кадети Војне академије освојили су једну сребрну и три бронзане медаље.

У мушкој конкуренцији, у категорији до 94 килограма, кадет Александар Матејић освојио je друго место и сребрну медаљу, док су бронзане медаље освојили кадети Филип Новковић, у категорији до 74 килограма и Немања Максимовић у категорији до 79 килограма.
 
У конкуренцији девојака, у категорији до 70 килограма,  кадеткиња Јелена Војиновић освојила је треће место и бронзану медаљу.

Екипу Војне академије предводио је Дејан Гавриловић, тренер кик бокс и савате клуба „Горан Остојић", уједно и руководилац кик бокс секције Војне академије.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА