Министарство одбране Републике Србије
 
04.12.2020.

Састанак државног секретара Живковића са покрајинским секретаром за спорт и омладину БастомДржавни секретар у Министарству одбране Александар Живковић састао се данас у Београду са покрајинским секретаром за спорт и омладину Данетом Бастом.
 
Државни секретар Живковић поздравио је присутне у име потпредседника Владе и министра одбране др Небојше Стефановића и истакао улогу и значај спорта у изградњи и васпитању личности, како припадника Министарства одбране и Војске Србије, тако и младих у Републици Србији.

Покрајински секретар за спорт и омладину исказао је спремност за учешће у организацији заједничких припремних кампова, различитих категорија спортских такмичења и учешће на војним и невојним такмичењима, као и да организацијом промотивних активности подржи развој и унапређење спорта у Министарству одбране и Војсци Србије.
 
Данашњи састанак је први састанак представника Министарства одбране и Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, а једна од главних тема била је успостављање и развој сарадње на пољу спорта између тих институција и планирање заједничких спортских активности као вида узајамне подршке.
 
Састанку су присуствовали и шеф Делегације Србије при ЦИСМ бригадни генерал у пензији Синиша Радовић и директор Покрајинског завода за спорт и медицину спорта Данијел Жупић.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА