Министарство одбране Републике Србије
 
08.11.2020.

Честитке министра одбране поводом војних празника



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је честитике поводом 8. новембра – Дана финансијске службе и Дана грађевинске службе.

У честитци припадницима финансијске службе министар Стефановић истиче да та служба обележава непуних осам деценија постојања и рада.

„Захваљујући превасходно стручности, потврдили сте да савремена војска захтева непрекидан рад на развијању модуса за добро функционисање финансијске службе“, навео је министар Стефановић у честитци и припадницима службе пожелео да и убудуће професионално и квалитетно извршавају постављене задатке.

Министар Стефановић у честитци припадницима грађевинске службе наглашава да су „претходни период обележили успешном реализацијом постављених задатака из области уређења простора за одбрану земље, пројектовања, изградње и одржавања војних непокретности Министарства одбране и Војске Србије“.

Уз честитку за празник изразио је уверење да ће у предстојећем периоду радити на даљем унапређењу службе, али и јачању логистичке подршке Војске у целини.