Министарство одбране Републике Србије
 
31.03.2019.

Завршена Четврта регионална ПР конференција у Београду



Други дан Четврте регионалне ПР конференције под називом „Војно образовање и промоција војног позива“ био је посвећен искуствима и трендовима у вези са промоцијом војног позива.
 

У оквиру данашњег панела конференције, окупљенима су о промоцији пријема за војне школе говорили пуковник др Михаило Зоговић из Управе за односе са јавношћу, мајор Зоран Филиповић из Управе за обавезе одбране Министарства одбране, као и поручник Марк Мајерс представник Оружаних снага Велике Британије.

Овогодишњу конференцију обележили су атрактивни панели, актуелни подаци и нове информације из целог региона, као и жива дискусија међу учесницима скупа, а учеснике дводневне конференције посетио је и амбасадор Велике Британије у Београду Денис Киф, који је поздравио учеснике регионалног скупа.
 

Организатор дводневне конференције, која се други пут одржава у Србији, је Управа за односе са јавношћу Министарства одбране, уз подршку Амбасаде Уједињеног Краљевства, а међу учесницима овогодишње конференције били су и представници министарстава одбране и оружаних снага из Словеније, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Републике Северне Македоније, Уједињеног Краљевства и Србије, као и представници медија из земаља региона.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
31.03.2019
mp4 (284,99 MB)
Конференција