Министарство одбране Републике Србије
 
15.02.2018.

Министар одбране обишао Војни музеј



Министар одбране Александар Вулин, са сарадницима је данас обишао Војни музеј у Београду, чија су врата, поводом Дана државности, током празника отворена за све оне који су заинтересовани да бесплатно обиђу изложбену поставку у овој војној установи културе на Калемегдану.
Током данашњег обиласка, министар Вулин је истакао да је на данашњи празник, Војска Србије свим својим капацитетима и свим својим садржајима уз своје грађане.

- Тако ће и за време празника Војни музеј своју изложбу поклонити грађанима Србије, сасвим бесплатно и ја позивам све наше грађане и све наше пријатеље да дођу и да са својим породицама виде чиме то располаже Војни музеј и да осете понос зато што су припадници великог, храброг, историјског народа, који има шта да покаже и који има шта да понуди. Учите нашу децу, учите своју децу вредностима које су овај народ учиниле великим, а нема бољег места за то од Војног музеја и од Војске Србије – нагласио је министар Вулин.

Заступник начелникa Војног музеја потпуковник Драган Нушић информисао је министра о раду Војног музеја, као и о поставци која је привукла пажњу суграђана и бројних посетилаца наше предстонице.

Војни музеј у Београду биће отворен 15. и 16. фебруара, од 10 до 18 часова, за бесплатан обилазак изложбене поставке у оквиру обележавања Дана државности.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
15.02.2018
mp4 (36,11 MB)
Обилазак музеја
15.02.2018
mp4 (42,33 MB)
Изјава министа одбране