Министарство одбране Републике Србије
 
21.02.2017.

Принц Бин Зајед посетио српски штанд на изложби наоружања у Абу Дабију




Принц престолонаследник емирата Абу Даби и заменик команданта Оружаних снага шеик Мохамед Бин Зајед посетио је данас српски штанд на 13. међународној изложби наоружања и војне опреме ИДЕX 2017.
 
Помоћник министра одбране за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић упознао је шеика Бин Заједа са напретком досадашњих заједничких  пројеката и са тренутним развојем сарадње. Том приликом разговарало се о пројектима који су планирани директно са Генералштабом Оружаних снага Уједињених Арапских Емирата, са компанијама из Емирата које се баве наоружањем и војном опремом, као и о новим развојним и производним достигнућима Војнотехничког института, српске одбрамбене индустрије и Југоимпорт СДПР-а.
 
Принц Бин Зајед је исказао задовољство досадашњом сарадњом и показао интересовање за три нова пројекта која могу бити предмет даље сарадње.
 
И трећег дана Сајма штанд Српске одбрамбене индустрије, површине од 370 квадрата на два нивоа, и даље изазива велико интересовање и велики је број посета страних делегација. 


 
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
22.02.2017
mp4 (12,79 MB)
Обилазак српског штанда