Министарство одбране Републике Србије
 
07.11.2016.

Честитке министра одбране поводом Дана грађевинске и Дана финансијске службе



Честитка поводом Дана грађевинске службе
 
Припадницима грађевинске службе честитам 8. новембар – Дан службе.
 
Данас обележавајући Дан урбанизма, улога ове области у војном грађевинарству је препозната кроз дефинисање и усклађивање узајамних потреба система одбране. Посебан значај и улогу има урбанизам у организацији простора унутар војних база, кроз дефинисање основних елемената инфраструктуре одбране са аспекта функције, економије, естетике итд.
 
У претходној години сте захваљујући стручности и оспособљености припадника ваше службе успешно извршавали задатке из своје функције и адекватно одржавали и водили евиденцију непокретне имовине у власништву Републике Србије, а коју користи Министарство одбране и Војска Србије.
 
Уверен да ћете, упркос условима споријег технолошког развоја, наставити да на високом нивоу реализујете постављене задатке из логистичке функције, честитам вам празник.

 
Честитка поводом Дана финансијске службе
 
Припадницима финансијске службе честитам 8. новембар – Дан службе.
 
Настављајући традицију дугу седам деценија, од када је финансијска служба први пут у организацији војске правно конституисана као посебна служба, успешно сте реализовали бројне задатке у области финансијског обезбеђења наше војске. Захваљујући, превасходно, стручности потврдили сте да савремена војска захтева непрекидан рад на развијању модуса за добро функционисање финансијске службе.
 
Сигуран да ћете и убудуће професионално и квалитетно извршавати постављене задатке и умногоме допринети унапређењу рада у овој области, честитам вам празник.