Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
TekstFotogalerija
11.05.2022.

Obilazak skladišnih kapaciteta Centralne logističke baze



Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je danas jednu od jedinica Centralne logističke baze namenjenu za skladištenje ubojnih sredstava.
 
General Mojsilović se tom prilikom lično uverio u odličnu osposobljenost pripadnika jedinice za realizaciju namenskih zadataka i sagledao kapacitete za skladištenje ubojnih sredstava, koja se u ovoj jedinici čuvaju za potrebe Vojske Srbije.
 
O realizaciji planiranih zadataka, ključnim aktivnostima u jedinici i merama koje se preduzimaju za dalje unapređenje skladištenja naoružanja, vojne opreme i ubojnih sredstava načelniku Generalštaba je referisao komandant Centralne logističke baze brigadni general Saša Petrović.
 
Po završetku obilaska, načelnik Generalštaba je, ukazujući na značaj Baze za nesmetano funkcionisanje sistema odbrane i uspešnu realizaciju misija Vojske Srbije, odao priznanje pripadnicima ovog sastava za posvećenost u izvršavanju zadataka i ostvareni napredak koji je vidljiv u svim segmentima života i rada u jedinici.