Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
30.09.2014.

Donacija obrenovačkom vrtiću




Obrenovački vrtić „Zeka“ juče je ponovo otvorio vrata za mališane, nakon višemesečne pauze zbog posledica majskih poplava. Pomoć vrtićima, koju je nedavno obećao ministar odbrane Bratislav Gašić, dok je vojska bila angažovana na sanaciji grada, danas je mališanima uručio državni sekretar u Ministarstvu odbrane Zoran Đorđević u njegovo ime. Reč je o donaciji u igračkama kompanije „Pertini“.

- Dečja graja u vrtiću i ceo grad  pokazuju da se život polako vraća u normalu. Deca su dokaz svega toga i meni je drago što su  poklone primili  sa radošću. Nadam se da će uživati, rekao je državni sekretar Đorđević, poželevši im da uz igračke što pre zaborave na nedaće koje su nedavno zadesile njihov grad.

Gradonačelnik Obrenovca Miroslav Čučković zahvalio je Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, čiji su pripadnici bili uz Obrenovčane u danima katastrofe, napominjući da bez njihovog angažovanja grad ne bi izgledao kakav je danas .

- Vojska nastavlja da brine o Obrenovcu i na ovaj način pokazuje da, zajedno sa društveno odgovornim kompanijama kakva je Pertini, može da pruži  radost obrenovačkoj deci, rekao je Čučković.

Portparol kompanije Pertini Milica Šaponjić podsetila je da je ta kompanija među prvima, odmah nakon poplava, u  prihvatnim centrima delila igračke najmlađima.

Pertini kompanija donirala je igračke za četiri obrenovačka vrtića u vrednosti od oko 200.000 dinara.


photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA

Get the Flash Player to see this player.



Државни секретар Зоран Ђорђевић | FLV
Председник oпштине Мирослав Чучковић | FLV
Портпарол компаније Пертини Милица Шапоњић  | FLV
Уручивање донације | FLV