Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
09.02.2012.

Poseta delegacije Ministarstva odbrane Sekretarijatu za saobraćaj



Pripadnici Saobraćajne službe jedinica i ustanova Ministarstva odbrane i Vojske Srbije iz garnizona Beograd posetili su Sekretarijat za saobraćaj Gradske uprave Beograda.

Pomoćnik sekretara za tehničko regulisanje saobraćaja, dipl. inž. Slobodan Ležaić, sa saradnicima, upoznao je predstavnike MO i VS sa mestom i ulogom Sekretarijata u saobraćajnom sistemu grada, organizacionom strukturom, nadležnostima i poslovima, kao i bezbednošću i problemima regulisanja saobraćaja u Beogradu.

Predstavnici MO i VS obišli su Centar za upravljanje saobraćajem gde ih je koordinator za tehničko regulisanje saobraćaja dipl. inž. Čedomir Vukašinović upoznao sa sistemima za upravljanje saobraćajem.

Na kraju posete šef Odseka za transport i transportna sredstva, pukovnik doc. dr Željko Ranković, dipl. inž, zahvalio je na prijemu istakavši dosadašnju dobru saradnju Ministarstva odbrane i Sekretarijata za saobraćaj. On je izrazio nadu da će se takva saradnja nastaviti i u budućnosti.

Stručnu posetu Sekretarijatu za saobraćaj organizovao je Odsek za transport i transportna sredstva Uprave za opštu logistiku Sektora za materijalne resurse Ministarstva odbrane.