Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
09.05.2023.

Javni poziv za dostavljanje ponuda u cilju poboljšanja standarda pripadnika MO i VS



 
U cilju sprovođenja mera za poboljšanje standarda pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, Uprava za tradiciju, standard i veterane Sektora za ljudske resurse Ministarstva odbrane raspisuje
 
J A V N I  P O Z I V
za dostavljanje ponuda radi poboljšanja standarda pripadnika MO i VS
 
Raspisuje se javni poziv za 2023. godinu za dostavljanje ponuda za pružanje usluga pod povoljnijim uslovima, a s ciljem poboljšanja standarda pripadnika MO i VS.
 
Cilj raspisivanja javnog poziva: davanje jednakih mogućnosti svim pravnim licima koji se bave pružanjem usluga iz oblasti maloprodaje robe široke potrošnje, turizma i ugostiteljstva, zdravstvenih usluga, usluga obrazovanja i drugih da dostave svoje ponude na osnovu kojih bi se zaključili ugovori o saradnji u korist trećih lica (pripadnika MO i VS).
 
Rok za dostavljanje ponuda: od 1. 6. 2023. do 30. 12. 2023. godine.
 
Povoljnosti za ponuđače:
  • potencijalno veliki broj korisnika usluga;
  • besplatno interno informisanje (informisanjem svih pripadnika MO i VS o delatnosti ponuđača i vrstama ponuđenih usluga);  
  • informacija o pogodnostima na sajtu MO i VS.
 
Uslovi za ponuđače:
 
  • da ima sedište na teritoriji Republike Srbije;
  • da je osnovano i deluje u skladu sa zakonom;
  • da je upisano u odgovarajući registar i da nije u postupku likvidacije ili stečaja;
  • da je kadrovski i organizaciono osposobljeno za pružanje usluga u delatnostima u kojima je registrovano.
 
Prijave za dostavljanje ponuda obavezno sadrže:
  1. fotokopiju izvoda iz odgovarajućeg registra u kome su obavezno sadržani, naziv firme, delatnost, PIB, matični broj, broj tekućeg računa, sedište i ime ovlašćenog lica;
  2. ponudu koja je isključivo rezervisana za pripadnike MO i VS, uz navođenje povoljnosti u vidu odgovarajućeg procenta popusta u odnosu na redovne cene proizvoda i usluga i/ili načina (odloženog) plaćanja.
 
Adresa za dostavljanje ponuda:
 
Ponude se dostavljaju poštom na adresu: Uprava za tradiciju, standard i veterane Sektora za ljudske resurse Ministarstva odbrane, Nemanjina 15, 11000 Beograd, ili putem elektronske pošte: utsv@mod.gov.rs.
 
Pristigle ponude razmatraju se po redosledu pristizanja u toku cele godine.
 
Na koverti obavezno napisati naziv i adresu podnosioca ponude, sa napomenom:
 
Za Grupu za standard Uprave za tradiciju, standard i veterane Sektora za ljudske resurse MO.
 
Ugovori će se potpisivati sa pravnim licima koja pripadnicima MO i VS omogućavaju plaćanje proizvoda i usluga putem administrativne zabrane, kao i popust i druge benefite u odnosu na redovne cene proizvoda i usluga, bez sprovođenja posebnog postupka.
 
Za sva pitanja zainteresovani se mogu obratiti na broj telefona: 011/32-03-406, a osoba za kontakt je vojni službenik Dušica Darmanović.