Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
21.06.2021.

Uspeh sportista Ministarstva odbrane i Vojske Srbije



Kapetan prve klase Nevena Jovanović pripadnica Odreda vojne policije specijane namene Kobre osvojila je ubedljivo prvo mesto na 12. Trci prijateljstva na 5 i 10 km na putu koja je u subotu održana u Kuli.

U ženskoj konkurenciji, do petog mesta stigla je poručnik Marina Radovanović iz Brigade veze, a u muškoj konkurenciji u trci na 10 km četvrto mesto zauzeo je desetar Đuro Borbelj iz Prve brigade Kopnene vojske.

Na 12. Trci prijateljstva u organizaciji Atletskog kluba Hajduk iz Kule i pod od pokroviteljstvom Opštine Kula, učestvovalo je 53 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije ostvaril su uspehe i na Novosadskom frtalj maratonu koji je održan u nedelju, na trkama na 5 i 10 km. U trci na 10 km u ženskoj konkurenciji prvo mesto zauzela je vojni službenik Ksenija Bubnjević iz Vojne akademije, a u muškoj konkurenciji drugo mesto osvojio je vodnik Ivan Jeremić iz 72. brigade za specijalne operacije. Treće mesto u trci na 5 km zauzeo je kapetan Nikola Milosavljević iz 72. brigade za specijalne operacije.