Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
16.11.2018.

Svečanost povodom Dana Kopnene vojske i Dana pešadije




Ceremonija svečanog uručenja odlikovanja, koje je predsednik Republike Srbije dodelio pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije povodom Dana Kopnene vojske i Dana pešadije, biće održana danas 16. novembra 2018. godine, u Domu Vojske Srbije u Nišu u 17.30 časova, a Svečana akademija u 19 časova.

Ceremoniji uručenja odlikovanja i svečanoj akademiji prisustvovaće izaslanik predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović.

Na svečanosti će nastupiti Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, Hor „Branko”, brojni vokalni solisti i dramski umetnici.

Molimo vas da akreditacije za medijsko praćenje događaja dostavite danas 16. novembra 2018. godine do 14 časova na mejl adresu info@mod.gov.rs. Potrebno je da ekipe dođu u Dom Vojske Srbije u Nišu do 17.10 časova za ceremoniju svečanog uručenja odlikovanja, a za Svečanu akademiju najkasnije do 18.40 časova.

Osoba za kontakt je major Milan Gujanica, broj telefona 060/0661-708.