Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
11.04.2017.

Ministar odbrane razgovarao sa pripadnicima Komande za obuku



Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je danas u kasarni „Topčider“ sa podoficirima i profesionalnim vojnicima iz komandi i jedinica Komande za obuku. Ministar je, tom prilikom, istakao da mu je bila želja da ostvari neposredan kontakt sa ljudima zbog toga što mu je kao rukovodiocu potrebno da zna stanje u sistemu i eventualne probleme.
 Ministar Đorđević razgovarao sa pripadnicima Komande za obuku

- Nekada problemi nastaju kao posledica nekomuniciranja a svi mi pojedinačno smo deo sistema i svako treba da učini po nešto kako bi svima bilo bolje, istakao je ministar.
 
Đorđević je na sastanku upoznao podoficire i profesionalne vojnike iz Komande za obuku sa planovima za poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i posebno se interesovao za uslove rada i probleme sa kojima se oni susreću.

Ministar Đorđević razgovarao sa pripadnicima Komande za obuku 
Na kraju sastanka, ministar je rekao da je zadovoljan razgovorom, za koji smatra da je bio obostrano koristan, i najavio da će ova vrsta razmene mišljenja postati praksa kao i da će Komandu za obuku ponovo da poseti za šest meseci.
 
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
11.04.2017
mp4 (45,12 MB)
Sastanak