Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
02.12.2020.

Sastanak ministra Stefanovića sa stalnom predstavnicom Programa UN za razvoj Fransin Pikap



Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović sastao se danas sa stalnom predstavnicom Programa UN za razvoj (UNDP) u Republici Srbiji Fransin Pikap.

Tokom razgovora, ministar Stefanović zahvalio je gospođi Pikap na angažovanju i pomoći Kancelarije UNDP u Beogradu u sprovođenju više projekata u oblastima rodne ravnopravnosti. Ministar Stefanović je ukazao da je osnaživanju uloge žena u sektoru bezbednosti i javnom životu uopšte, bio posvećen od samog početka svog angažovanja u politici, te da to ostaje jedan od njegovih prioriteta na novoj dužnosti.

Stalna predstavnica UNDP Fransin Pikap čestitala je ministru Stefanoviću imenovanje na novu dužnost i izrazila zadovoljstvo što će imati priliku da nastave saradnju iz prethodnog perioda. Pozitivno je ocenila dosadašnje rezultate učešća Ministarstva odbrane u regionalnom projektu „Jačanje regionalne saradnje u integraciji rodne perspektive u reformi sektora bezbednosti (SSR) na Zapadnom Balkanu“, izrazivši nadu da će se saradnja nastaviti istim intenzitetom.
 
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
02.12.2020
mp4 (65,94 MB)
Sastanak