Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
23.05.2020

Čestitke ministra odbrane Aleksandra Vulina povodom Ramazanskog bajramaČestitka ministra odbrane povodom Ramazanskog bajrama

Svim pripadnicima islamske veroispovesti Ministarstva odbrane i Vojske Srbije upućujem iskrene čestitke povodom nastupajućih blagdana Ramazanskog bajrama.

Nakon mesec  dana odricanja i suzdržavanja, želim vam da Bajram dočekate čiste duše i punog srca i da poruku mira i solidarnosti neprestano širite u našoj zajednici.

U ovoj čestitki želim da istaknem da smo zajedničkim radom i borbom pobedili virus koronu i dokazali da jedinstveni, obezbeđujemo mir,duhovno blagostanje i napredak Republike Srbije,

Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Čestitka ministra odbrane Reis ul ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu ef. Nasufoviću povodom Ramazanskog bajrama

Poštovani Reis ul ulema,

Vama, verskim službenicima i svim vernicima Islamske zajednice Srbije, u ime Ministarstva odbrane i u svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke povodom Ramazanskog bajrama.

Ovo je praznik darivanja i obavezuje na brigu o drugima, i podseća nas na temeljne ljudske vrednosti, prijateljstva i podrške.

Zato neka predstojeći blagdani donesu zdravlje, radost, porodičnu sreću, ali i mudrosti da zajedno gradimo prosperitetnu Republiku Srbiju.

Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Čestitka ministra odbrane Beogradskom Muftiji Islamske zajednice Srbije i glavnom vojnom imamu Vojske Srbije majoru Mustafi Jusufspahiću povodom Ramazanskog bajrama

Poštovani gospodine Muftija,

Vama, verskim službenicima i svim vernicima islamske veroispovesti u ime Ministarstva odbrane i u svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke povodom Ramazanskog bajrama.

Duhovni smisao Bajrama je jačanje zajedništva, solidarnosti, tolerancije i nastojanje da se unapređuje opšte dobro. Sa željom da zajedno gradimo prosperitetnu Republiku Srbiju, iskreno Vas pozdravljam rečima,

Bajram Šerif Mubarek Olsun.