Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
10.04.2020.

Čestitke ministra odbrane povodom Uskršnjih praznika




Čestitka ministra odbrane povodom Uskršnjih praznika

Svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, povodom predstojećih Uskršnjih blagdana, koji ovaj hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru, upućujem iskrene i srdačne čestitke.
 
U ovom teškom vremenu, kada gotovo čitav svet, pa i naša država, vode veliku bitku sa novom bolešću, potrebno je da svako od nas dobrim delima i molitvama, prizove Božiju milost i blagoslov.

Slaveći pobedu života nad smrću, u ovom teškom periodu za našu državu i sve narode koji u njoj žive, želim vam obilje Božjeg blagoslova i da uskrsli Isus Krist sačuva u zdravlju vas i vaše najmilije.

SREĆAN USKRS!

Čestitka ministra odbrane Beogradskom nadbiskupu monsinjoru Stanislavu Hočevaru

Preuzvišeni gospodine nadbiskupe,

U ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i svoje lično, Vama, sveštenstvu i svim vernicima Rimokatoličke crkve u Republici Srbiji, iskreno i najsrdačnije čestitam najveći hrišćanski praznik Uskrs.

Danas, kada se gotovo čitav svet, pa i naša država, suočava sa pošasti biblijskih razmera izazvanom novom bolešću, potrebno je da svako od nas dobrim delima i molitvama, prizove Božiju milost i blagoslov. Želim da Vas Uskrsli Gospod sačuva od svakoga zla i da Vam podari dobro zdravlje.

SREĆAN USKRS!