Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
TekstFotogalerija
27.04.2021.

Obilazak dela jedinica Vojske Srbije u garnizonu VranjeNačelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je deo jedinica i kapaciteta Vojske Srbije u garnizonu Vranje.

General Mojsilović je tokom obilaska sagledao organizaciju života i rada u kasarnama „1300 kaplara“  i „Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ u Vranju, te bazi „Debela glava“ u Kopnenoj zoni bezbednosti i uverio se u odličnu osposobljenost pripadnika 4. brigade Kopnene vojske za realizaciju namenskih zadataka.

Prilikom obilaska 4. brigade Kopnene vojske, načelnik Generalštaba je, sa saradnicima, informisao pripadnike jedinice o ključnim zadacima Vojske Srbije, planovima za naredni period i naporima koji se preduzimaju radi unapređenje statusa i materijalnog položaja pripadnika Vojske Srbije.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije je pohvalio pripadnike 4. brigade Kopnene vojske, koji u složenim uslovima profesionalno realizuju sve zadatke dajući tako pun doprinos jačanju operativnih sposobnosti i stanju bezbednosti u ovom delu Republike Srbije.