Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
TekstFotogalerijaVideogalerija
17.10.2016.

Poseta 3. brigadi KoV i Vojnoj bolnici Niš



Poseta 3. brigadi KoV i Vojnoj bolnici NišMinistar odbrane Zoran Đorđević posetio je danas 3. brigadu Kopnene vojske i Vojnu bolnicu Niš.
 
O aktuelnoj situaciji, problemima, kapacitetima i mogućnostima niške Vojne bolnice, ministra Đorđevića upoznao je zastupnik upravnika pukovnik Jovica Stanojković. U razgovoru sa upravom Vojne bolnice i načelnikom Uprave za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane pukovnikom Uglješom Jovičićem, ministar Đorđević je najavio reorganizaciju sistema vojnog zdravstva i poboljšanje zdravstvene zaštite vojnih lica.
 
U niškoj kasarni „Knjaz Mihailo“, ministar Đorđević održao je sastanak sa pripadnicima 3. brigade Kopnene vojske gde ga je komandant brigadni general Mile Jelić upoznao sa namenom i zadacima brigade. Sastanku je prisustvovao i komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović sa saradnicima.
 
U nastavku posete 3. brigadi Kopnene vojske, ministri odbrane Zoran Đorđević i pravde Nela Kuburović prisustvovali su prikazu sposobnosti 36. tenkovskog bataljona.