Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
22.01.2016.

Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Mladenovac na novoj adresi



V.d. pomoćnika ministra odbrane za ljudske resurse Miloš Janković, sa saradnicima, posetio je danas Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Mladenovac koji je nedavno preseljen na novu lokaciju u ulici Kosmajska broj 3.

Prostorije gde je ranije bio smešten Centar bile su neuslovne za rad, zbog starosti objekta, a za pronalaženje nove lokacije dobijena je podrška Gradske opštine Mladenovac i Grada Beograda.

Uspešnim rešenjem problema na nivou opštine Mladenovac, izbegnuta je mogućnost da se Centar privremeno preseli na lokaciju van opštine, a adekvatni uslovi na novoj lokaciji doprineće efikasnijem radu Centra i poboljšati nivo usluge građanima opštine Mladenovac.

Tim povodom, v.d. pomoćnika ministra za ljudske resurse, u ime Ministarstva odbrane, uručio je priznanje predsedniku Privremenog organa Vladanu Glišiću i Izvršnom direktoru za korporativne poslove „Telenor d.o.o.“ Branku Mitroviću, sa željom da se uspostavljena saradnja sa Regionalnim centrom Ministarstva odbrane Beograd i Centrom Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Mladenovac održi i dodatno unapredi.