Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
12.10.2015.

"Binički“ na Bojčinskom kulturnom letu



Koncertom glumca Ivana Bosiljčića i njegove koleginice Biljane Peković, još jedne zvezde jedinog muzičkog pozorišta u Srbiji „Pozorišta na Terazijama“, a u pratnji Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, završeno je još jedno „Bojčinsko kulturno leto“, u Progaru kraj Beograda.

Manifestaciju otvorenog tipa nije ugrozila ni kiša, te su poklonici kvalitetne popularne muzike, ali i ruskih šansona i romskih narodnih pesama uživali u jednočasovnom muzičkom programu pod natkrivenim koncertnim prostorom.

  Programom je okončano tromesečno šesto po redu umetničko druženje u Bojčinskoj šumi, a letnje mesece ove godine, osim zvezda poslednje večeri, publici su prijatnijim učinili i članovi benda „Garavi sokak“, „Denis i Obule“, brojna kulturno umetnička društva, horovi, kao i nastupi istaknutih pozorišnih grupa.

Tokom završne večeri uručene su zahvalnice najzaslužnijima za uspešnu realizaciju ovogodišnje kulturne smotre, a posebno mesto među njima zauzeo je i Ansambl „Stanislav Binički“.