Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
27.01.2015.

Priznanje Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta Ansamblu "Stanislav Binički"



Na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu obeležena je slava Svetog Save, prosvetitelja i prvog arhiepiskopa srpskog. Svečanosti su prisustvovali predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, patrijarh srpski Irinej, nadbiskup beogradski Stanislav Hočevar, predstavnici Ministarstva odbrane, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Univerziteta u Beogradu, bogoslovskih i teoloških fakulteta iz okruženja i veliki broj prijatelja i saradnika Bogoslovskog fakulteta.

Čestitajući im slavu, predsednik Srbije Tomislav Nikolić je poručio studentima Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta da nikada ne zaborave Savine reči da duhovna nauka nije igra, nego propovedana sveta vera Božja, na kojoj su osnovani sveti činovi u Hristu Isusu Gospodu našem...

Na kraju slavske svečanosti, pored diploma svršenim studentima, uručena su priznanja i povelje prijateljima fakulteta koji su u protekloj godini, svojim učešćem, obogatili njegov rad i učinili ga svestranijim. Među dobitnicima priznanja je i Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, za koji je priznanje primio načelnik Uprave za odnose s javnošću pukovnik Petar Bošković.

photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA

Get the Flash Player to see this player.



Признање Православног богословског факултета Ансамблу "Станислав Бинички" | FLV