Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
14.05.2014.

Plaketa Centra „Sava“ Upravi za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane




Svečanost povodom obeležavanja Dana Centra „Sava“ održana je danas u holu Velike dvorane tog najvećeg prestoničkog kulturnog i kongresnog centra.

Tom prilikom vršilac dužnosti direktora Centra Dragan Grgurević uručio je načelniku Uprave za odnose sa javnošću pukovniku Petru Boškoviću plaketu Centra „Sava“ za doprinos kulturnom razvoju i dugogodišnju saradnju u organizaciji izuzetnih umetničkih događaja, pravih i trajnih vrednosti u kojima je značajan doprinos gotovo uvek davao Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“.

Izražavajući zadovoljstvo što je u prilici da se obrati u ime Ministarstva odbrane i Uprave kojom rukovodi, pukovnik Bošković je rekao da svi treba da ulože napor kako bi Sava centar zasjao punim sjajem ističući da je „dovoljno samo jednom biti gost ovog fenomenalnog doma, pa da zauvek ostanete njegov prijatelj“.

Među ostalim dobitnicima plakete bili su i rodonačelnik panonske šansone i kralj tamburskog evergrina Zvonko Bogdan i Konstantin Kostjukov, vrhunski baletski umetnik i koreograf.


photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA

Get the Flash Player to see this player.



Обраћање пуковника Петра Бошковића | FLV
Свечаност | FLV