Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
13.09.2013.

Ministar odbrane čestitao praznike pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije



Povodom Dana artiljerije, Dana bezbednosne službe, Dana Vojne policije i Dana intendantske službe ministar odbrane Nebojša Rodić uputio je čestitke pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Čestitka povodom Dana artiljerije

Povodom 14. septembra – Dana artiljerije, svim pripadnicima roda artiljerije upućujem srdačne čestitke.

Negujući tradiciju hrabrih i ponosnih artiljeraca Solunskog fronta, gotovo jedan vek postojanja roda obeležavate uspešnim izvršavanjem dodeljenih zadataka, dajući doprinos daljem razvoju i afirmaciji vašeg roda i Vojske u celini.

Čestitam vam praznik u želji da i u narednom periodu s jednakom predanošću nastavite rad na stručnom osposobljavanju vaših pripadnika i doprinosite razvoju Vojske Srbije i sistema odbrane u celini.

Čestitka povodom Dana bezbednosne službe

Povodom 14. septembra – Dana bezbednosne službe, svim pripadnicima službe upućujem srdačne čestitke.

Profesionalnim i predanim izvršavanjem zadataka uspešno nastavljate tradiciju očuvanja bezbednosti i kontraobaveštajne funkcije u Vojsci.

Uprkos brojnim iskušenjima u radu, tokom protekle godine, potvrdili ste sposobnost i odlučnost u suprotstavljanju potencijalnim bezbednosnim pretnjama, i da ste dostojni nastavljači osnivača vojnih službi bezbednosti.

U želji da s jednakim uspehom rešavate izazove koji vam predstoje i zadržite ulogu jednog od ključnih činilaca stabilnosti bezbednosno-obaveštajnog sistema Republike Srbije, čestitam vam praznik.

Čestitka povodom Dana Vojne policije

Povodom 14. septembra – Dana Vojne policije, svim pripadnicima Vojne policije upućujem srdačne čestitke.

Profesionalnim i odgovornim pristupom u obavljanju poslova suzbijanja kriminaliteta, kontrole i održavanja vojnog reda i discipline, obezbeđenja najznačajnijih vojnih objekata, regulisanja i kontrole vojnog putnog saobraćaja i zadataka protivterorističke zaštite, dajete pun doprinos bezbednosti Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i sistema odbrane u celini.

Čestitam vam praznik, uveren da će vam prioritet uvek biti održavanje i unapređivanje visokog nivoa osposobljenosti vaših pripadnika i da ćete postizati značajne rezultate u radu, kao i u dosadašnjem periodu.

Čestitka povodom Dana intendantske službe

Svim pripadnicima intendantske službe čestitam 14. septembar – Dan službe.

Profesionalnim i odgovornim radom na stvaranju i unapređenju uslova za život i rad pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, svakodnevno potvrđujete značaj intendantske službe u sistemu odbrane.

Čestitam vam praznik sa željom da i u narednom periodu uspešno izvršavate postavljene zadatke.