Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
27.12.2023.

Analize realizacije poslova iz funkcionalne nadležnosti Regionalnih centara MO Valjevo, Kragujevac, Novi Sad i Beograd



Uprava za obaveze odbrane Ministarstva odbrane izvršila je analize realizacije poslova iz funkcionalne nadležnosti Regionalnih centara Ministarstva odbrane Valjevo, Kragujevac, Novi Sad i Beograd za 2023. godinu.

Analizama su prisustvovali načelnik Uprave za obaveze odbrane, pukovnik Goran Desančić, sa saradnicima, načelnici ostalih regionalnih centara Ministarstva odbrane kao i predstavnici komandi, jedinica i ustanova Vojske Srbije.

Tokom navedenih aktivnosti težišno su analizirani postignuti rezultati u radu regionalnih centara Ministarstva odbrane i potčinjenih centara Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu.

Na analizama je zaključeno da su regionalni centri Ministarstva odbrane u tekućoj godini izvršili sve planirane poslove i unapredili svoje funkcionalne sposobnosti. Definisani su i ciljevi i težišni zadaci za 2024. godinu, koji su u funkciji unapređenja poslova iz funkcionalne nadležnosti regionalnih centara.

Po završetku analiza, najuspešnijim pojedincima u regionalnim centrima Ministarstva odbrane dodeljene su zahvalnice i stimulativne mere za postignute rezultate u radu, dok je  Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Šabac proglašen najboljim centrom u 2023. godini.
photoFOTOGALERIJA