Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
07.07.2023.

Ministar Vučević obišao privredno društvo „Borbeni složeni sistemi“ u Velikoj Plani



Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević obišao je danas privredno društvo „Borbeni složeni sistemi D.O.O“ u Velikoj Plani.

Tom prilikom, ministar Vučević sastao se sa rukovodstvom tog privrednog društva i predstavnicima javnog preduzeća „Jugoimport-SDPR“ sa kojima je razgovarao o poslovanju, stepenu realizacije ugovorenih projekata i planovima za buduću saradnju sa Ministarstvom odbrane.

Nakon sastanka, ministar odbrane obišao je pogone za mašinsku obradu metala, lasersko sečenje i deformaciju, proizvodne pogone, kao i pogon „Cevara“. Ministar Vučević razgovarao je sa zaposlenima u „Borbenim složenim sistemima“ i uverio se da se sva sredstva proizvode u skladu s potrebama Vojske Srbije.

Tokom današnjeg obilaska, rukovodstvo fabrike predstavilo je ministru odbrane deo proizvodnog programa preduzeća „Jugoimport-SDPR“ - samohodnu top-haubicu „nora“, oklopna vozila „lazar“ i „miloš“, kao i vozilo „lazanski“.

Današnjem obilasku prisustvovali su pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović i šef Kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović.
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
07.07.2023
mp4 (180,04 MB)
Obilazak