Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
19.08.2022.

Uručeni ključevi stanova za snage bezbednosti u Novom Sadu



Državni sekretar u Ministarstvu odbrane Branko Živanović prisustvovao je danas uručenju ključeva novoizgrađenih stanova pripadnicima snaga bezbednosti, kao i porodicama poginulih boraca, u naselju Jugovićevo u Novom Sadu.

Državni sekretar Živanović čestitao je pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u ime potpredsednika Vlade i ministra odbrane dr Nebojše Stefanovića i poželeo im da u novim stanovima sa svojim porodicama provode lepe trenutke.

U ovom novosadskom naselju, izgrađeno je 1.972 u okviru ove faze izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Uručenju ključeva prisustvovali su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Među onima koji su danas dobili ključeve od svog novog stana je i vojni službenik Danijela Vlahović, zaposlena u Vojnoj bolnici u Novom Sadu koja je izrazila zadovoljstvo zbog mogućnosti da krov nad glavom obezbedi po povoljnim uslovima u okviru projekta državne stanogradnje.

- Rešenje stambenog pitanja je za sve nas jako dobro. Srećni smo i radosni. Naselje je jako lepo, sviđa mi se. Prostrano je, ima mnogo zelenila, ima praking mesta, što je danas jako bitno – istakla je Danijela Vlahović.
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
19.08.2022
mp4 (62,58 MB)
Svečanost
19.08.2022
mp4 (131,8 MB)
Izjava vojnog službenika Danijele Vlahović