Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
13.05.2022.

Predstavljanje dobrovoljnog služenja vojnog roka sa oružjem širom gradova Republike Srbije



Regionalni centri Ministarstva odbrane i centri Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu predstavili su novi koncept dobrovoljnog služenja vojnog roka sa oružjem 9. maja u Velikoj Plani i Vladimircima, a 10. maja u Sokobanji, Ćupriji, Sjenici i Rakovici.

Promovisanje dobrovoljnog služenja vojnog roka nastavljeno je na „Radio televiziji Kragujevac”, „Humana TV plus” i „Televiziji Hit plus Batočina”, kao i u vestima ostalih lokalnih medijskih kuća.

Svi zainteresovani punoletni građani Republike Srbije starosti do 30 godina prijavu za dobrovoljno služenje vojnog roka podnose nadležnom centru Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu, prema mestu prebivališta, elektronskim putem preko portala e-uprave i na šalterima JP „Pošta Srbije”.

Zainteresovani građani podneli su prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem i tokom promocija održanih u prethodna tri dana.


Kontakti regionalnih centara Ministartva odbrane mogu se pronaći na sledećem linku :https://www.mod.gov.rs/multimedia/file/staticki_sadrzaj/sektor_za_ljudske_resurse/Spisak_centara_MO.pdf.
photoFOTOGALERIJA