Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
12.05.2021.

Čestitke ministra odbrane povodom ramazanskog Bajrama



Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je Reis ul ulemi Islamske zajednice Srbije dr Seadu efendiji Nasufoviću povodom ramazanskog Bajrama čestitku u kojoj se kaže:

„Poštovani Reis ul ulema,

Povodom ramazanskog Bajrama, Vama, svim verskim službenicima i vernicima Islamske zajednice Srbije u ime Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično ime upućujem srdačne čestitke, sa željom da ove blagdane provedete u miru i blagostanju.

Neka vaše molitve i odricanja tokom proteklog meseca posta budu impuls izgradnji još čvršćeg prijateljstva i sloge u našoj zajedničkoj borbi protiv korona virusa i daljem napretku naše Srbije.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN“


Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je Srbijanskom Muftiji Islamske zajednice Srbije dr Abdulahu efendiji Numanu povodom ramazanskog Bajrama čestitku u kojoj se kaže:

„Uvaženi Muftija,

Povodom ramazanskog Bajrama, Vama, svim verskim službenicima i vernicima Islamske zajednice Srbije u ime Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično ime upućujem srdačne čestitke, sa željom da ovaj praznik provedete u miru, radosti, zajedništvu i blagostanju.

Neka vaše molitve i odricanja tokom proteklog meseca posta budu temelj u izgradnji još čvršćeg prijateljstva, razumevanja i sloge među ljudima u našoj otadžbini.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN“


Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije islamske veroispovesti povodom ramazanskog Bajrama čestitku u kojoj se kaže:

„Povodom velikog islamskog praznika ramazanskog Bajrama, svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji slave ovaj praznik upućujem iskrene čestitke.

Vama i vašim porodicama želim od srca da ovaj praznik provedete u miru, radosti, duhovnom blagostanju i svakom istinskom dobru.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN“


Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je Muftiji beogradskom i glavnom vojnom imamu Vojske Srbije majoru Mustafi efendiji Jusufspahiću  povodom ramazanskog Bajrama čestitku u kojoj se kaže:

„Poštovani gospodine Muftija,

Povodom velikog islamskog praznika ramazanskog Bajrama, Vama i svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji slave ovaj praznik upućujem najiskrenije čestitke.

I u ovoj godini, koja će ostati upamćena po pandemiji, upućeni smo jedni na druge, ujedinjeni u strpljenju i istrajnosti, zato neka nas, kao i do sada, u svim životnim iskušenjima, vodi ljubav i radost, uzajamno poštovanje i razumevanje, istinoljubivost i pravednost.

Sa željom da i ovaj Bajram dočekate u dobrom zdravlju i sreći okruženi Vašom porodicom i prijateljima, još jednom upućujem iskrene čestitke.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN“